Wij focussen ons op zes elementen die bijdragen aan jouw succes

Het community concept van Change= is gebaseerd op het verbeteren van zes essentiele elementen in het bestaan van de jong-volwassene. Deze zes elementen zijn sterk met elkaar verbonden, als één van de onderdelen niet of niet goed is ingevuld, beïnvloedt dit in grote mate de effectiviteit, gevoel van welbehagen of geluk en de uiteindelijke de mate van succes binnen het leven.
=Werken

Wij helpen je met jouw baan

Werk genereert niet alleen inkomen, waarmee de huur kan worden betaald, maar zorgt ook voor structuur in jouw leven. Wij bieden jou diensten die je verder kunnen helpen in het bereiken van jouw doelen.
=Leren

Unieke kansen om je te ontwikkelen

Leren is voor Change= leren van het leven. Voor sommigen zo vanzelfsprekend, maar voor anderen nog allemaal niet. Ondersteuning bij belasting-, bank- en verzekeringzaken, maar ook verbreden van het blikveld door oriëntatieworkshops over nieuwe kennisgebieden.
=Leven

Geniet van een inspirerende leefomgeving

Samenwonen in een omgeving van gelijkgestemden in dezelfde leeftijdscategorie resulteert in positieve vooruitgang en samenhorigheid. Werken, wonen en positieve leerinspiratie zijn de basis van levensplezier, geluk en maatschappelijk succes. Wij bieden het aan, maar jij bent wel de drijvende kracht achter deze persoonlijke transitie. Daarom zoeken wij naar de jong volwassenen die echt iets van het leven willen maken en samen met anderen een positieve verandering willen laten zien in alle aspecten van het leven.
=Zorg

Zorg

Zorg is een van de onderdelen van het concept. Dit is enerzijds persoonlijke verzorging, voeding, beweging en anderzijds goede medische- en gezondheidszorg. 

Hoe gaan we jouw doel bereiken?

Ter ondersteuning van deze zes elementen hebben we verschillende services samengesteld waarvan alle bewoners optimaal kunnen profiteren.

Benieuwd naar het gehele aanbod van Change=?