Het community-concept voor werkende jongeren met ambitie in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar

Amsterdam Nieuw-west | 498 woningen | 12 MicroLiving Services | 1 Community

Bouw aan je toekomst
vanuit het inspirerende Amsterdam Nieuw-West

Amsterdam Nieuw-West, locatie Postjesweg heeft 498 woningen van circa 30 m². Het appartementcomplex is gelegen vlak buiten de Amsterdamse ring, op loopafstand van metrostation Postjesweg en op 2 minuten lopen van het prachtige Rembrandtpark. Je kan jouw fiets of scooter stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling onder het gebouw. Het gebouw heeft een mooie binnentuin en veel centrale voorzieningen zoals het home-cooking restaurant Eten bij Mama, mogelijkheden tot flexwerken, een Miele wasbar en een Digital Media Center. In alle algemene ruimtes heb je supersnel draadloos internet en zelfs tot 1 Gbps in jouw eigen woning is mogelijk.

Bij Change= Nieuw-West vind je tijdens kantooruren het locatieteam, de Huismeester en de Handyman die de dagelijkse taken uitvoeren. Op de vier hoeken van het gebouw vind je diverse bedrijven, zoals home-cooking restaurant Eten bij Mama, opleidingsinstituut JDO Academy, een rijschool en een tandarts.
Zelfstandige woonunit van 30 m²
Jouw eigen plekje in hartje Amsterdam
Huurprijs van €581,- per maand
Gratis gebruik van algemene ruimtes en het Atrium
Gebouw servicekosten van €78,- per maand
Gebouw gerelateerde kosten en voorschotten voor warmte/water
Community Services van €95,- per maand
Community Membership, Home Comfort en internet 100/100 Mbps in eigen appartement
Huurcontract van 1 jaar
Daarna opzegbaar per maand
Eigen keuken in appartement aanwezig
Bruynzeel keuken met electrische kookplaat, koelkast met vriesvak en afzuigkap
Je eigen ingerichte badkamer
Badkamer met eigen douche met keramische mengkraan, hangend toilet, wastafel
Openbaar vervoer op loopafstand
Metrostation Postjesweg op 5 minuten lopen

Profiteer van de vele
MicroLiving Services in Amsterdam Nieuw-West

Change= biedt een breed scala van MicroLiving Services aan ter ondersteuning van de elementen werken, wonen, leren, leven, zorg en veiligheid. Per element zijn diverse services beschikbaar voor het inrichten van jouw 'leven op maat'. De MicroLiving Services bestaan onder andere uit digitale TV, internet, Samsung TV's en diverse wasmachine services. Deze services kunnen op maand- of verbruiksbasis worden afgenomen en zijn verschillend per locatie. Bekijk hieronder alle MicroLiving Services die voor de locatie Amsterdam Nieuw-West beschikbaar zijn.

STAP 1: Inschrijving en kennismaking

Ben je geïnteresseerd in een woning bij Change= Nieuw-West, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je krijgt jouw eigen inschrijfnummer en wij sturen je vervolgens de kwalificatievragen toe. Dit zijn een aantal additionele vragen over jezelf en jouw huidige werk- en woonsituatie.

Na de beoordeling van de kwalificatievragen krijg je de mogelijkheid om kom je op de wachtlijst van jouw gewenste locatie te staan en wordt je op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Zodra er ruimte is op onze eachtlijst nodigen wij je uit voor een persoonlijke intake en krijg je de mogelijkheid Change= Member te worden. Met het Change= Membership sta je op onze actieve bemiddelingslijst voor een studio en ontvang je leuke voordelen. Het Change= Membership bedraagt jaarlijks €50,-.

STAP 2: Kwalificatie en selectie

Voldoe je aan de criteria van leeftijd, werk en inkomen en is er plaats op onze bemiddelingslijst, nodige wij je uit voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek ontdekken we of we bij elkaar passen, bespreken we jouw motivatie om bij Change= te komen wonen en controleren we de benodigde documenten om kans te maken op een woning bij Change=.

STAP 3: Toewijzing en contract

Ben jij een écht Changer, wil jij alles uit het leven halen, je toekomst zelf besturen en bij ons komen wonen, dan kiezen wij ook voor jou! Na een succesvol intakegesprek krijg je een plek op de Actieve Bemiddelingslijst van de door jou gekozen locatie. Mochten er woningen beschikbaar komen, kunnen wij je benaderen voor de woning. Nadat het huurcontract ondertekend is, is jouw woning bij Change= officieel. Welkom als Changer!

Klaar voor de toekomst? Schrijf je in!

Onze missie is om de meest enthousiaste en gemotiveerde jongeren te vinden voor onze Change= locaties. Heb jij de ambitie om te werken aan een mooie toekomst, andere te helpen en daarnaast ook nog eens te wonen op een toplocatie met vele extra services en faciliteiten? Dan zijn we erg benieuwd wie je bent!