Amsterdam Nieuw-West
Geopend!

498 woningen | 32 MicroLiving Services | 1 Community

Bouw aan je toekomst
vanuit het inspirerende Amsterdam Nieuw-West

Amsterdam Nieuw-West, locatie Postjesweg heeft 498 woningen van circa 30 m2. Het appartementcomplex is gelegen net buiten de Amsterdamse ring op loopafstand van metrostation Postjesweg en op 2 minuten lopen van het prachtige Rembrandtpark. Je kan op je fiets/scooter stallen in de eigen garage onder het gebouw. Het gebouw heeft een mooie binnentuin en veel centrale voorzieningen zoals een home cooking restaurant, mogelijkheden tot flexwerken, een Miele wasbar, Digital Media Center, etc.In alle algemene ruimtes heb je supersnel draadloos internet en zelfs tot 1 Gbps tot in je eigen woning.
Zelfstandige woonunit van 30 m²
jouw eigen plekje in hartje Amsterdam
Huurprijs van slechts € 559,- per maand
gratis gebruik van algemene ruimtes en atrium
Gebouw servicekosten van € 78,- per maand
gebouw gerelateerde kosten en voorschotten voor warmte/water
Community Basis Services van € 95,- per maand
Community Services, Inbouw pakket en Internet 100/100 Mbps in eigen appartement
Huurtoeslag tot €168,- per maand mogelijk
afhankelijk van je persoonlijke situatie
Huurcontract van 1 jaar
daarna opzegbaar per maand
Eigen keuken in appartement aanwezig
Bruynzeel keuken met electrische kookplaat, koelkast met vriesvak en afzuigkap
Je eigen ingerichte badkamer
badkamer met eigen douche met keramische mengkraan, hangend toilet, wastafel
Openbaar vervoer op loopafstand
Metrostation Postjesweg op 5 minuten lopen

Profiteer van de vele
MicroLiving Services in Amsterdam

Change= biedt een breed scala van MicroLiving-diensten aan ter ondersteuning van de elementen werken, wonen, leren, leven, zorg en veiligheid. Per element zijn diverse diensten beschikbaar voor het inrichten van jouw 'leven op maat'. Wij leveren diverse MicroLiving-diensten zoals Digitale TV, internet, Samsung TV's, wasmachine services, etc.

STAP 1 : Inschrijving en kennismaking

Ben je geïnteresseerd in een woning op deze locatie, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en tevens direct een inschrijfnummer. Je krijgt ook een informatiepakket over Change=. Wij zullen je vervolgens een URL-link sturen voor het invullen van een aantal additionele vragen over jezelf en je huidige werk- en woonsituatie.

Voldoe je nog niet aan de criteria (je bent bijvoorbeeld student of je hebt nog geen werk), dan kan je je toch inschrijven en loop je elk kwartaal mee in de voorselectie en houden we je op de hoogte van alle nieuwjes en wetenswaardigheden. Ook indien je ingeschreven staat met een voorkeur voor een locatie die nog niet open is, dan geeft dit voorrang zodra we starten met de voorselectie voor die locatie. Je wordt dan een Change= Member. Het Change= Membership bedraagt jaarlijks €50.

STAP 2 : Kwalificatie en selectie

Voldoe je aan de harde criteria van leeftijd, opleidingsniveau, werk en salaris dan nodigen we je uit voor een intakegesprek, waarin we onderwerpen behandelen als: waarom jij juist bij ons wilt wonen en wat jouw motivatie en ambities zijn in het leven. Wij zijn op zoek naar jongvolwassenen die wij daadwerkelijk het juiste toekomstperpectief kunnen bieden en die passen binnen onze community.

De kosten voor de selectieronde bedragen €150. Word je niet geselecteerd, dan krijg je deze €150 weer terug. Indien je zelf aangeeft niet door te gaan, dan krijg je deze kosten niet meer terug,

STAP 3 : Toewijzing en Contract

Ben jij een echte 'changer' en wil jij alles uit het leven halen, je toekomst zelf besturen en bij ons wonen, dan kiezen wij ook voor jou. Na een succesvol afgerond intakegesprek ontvang je van ons een toewijzing voor je toekomstige woning en het concepthuurcontract. Voor de ondertekening van het huurcontract nodigen wij je nogmaals uit voor de laatste verificatie.

Nadat het huurcontract ondertekend is, ontvang je een login voor de Change= Members App, waar je alvast jouw MicroLiving-diensten kan samenstellen. De borg voor de woning bedraagt €1.000 en dient voor het betrekken van je woning volledig te zijn voldaan. Welkom in onze community!

Klaar voor de toekomst? Schrijf je in!

Onze missie is om de meest enthousiaste en gemotiveerde jongeren te vinden voor onze Change= locaties. Heb jij de ambitie om te werken aan een mooie toekomst, andere te helpen en daarnaast ook nog eens te wonen op een toplocatie met vele extra services en faciliteiten? Dan zijn we erg benieuwd wie je bent!