Januari 2019

600 woningen | 15 MicroLiving Services | 1 Community

Bouw aan je toekomst
vanuit het inspirerende Amsterdam Zuid-Oost

Amsterdam Zuid-Oost, locatie Bijlmerdreef heeft 600 woningen beschikbaar vanaf 28 m². Het appartementcomplex is gelegen vlakbuiten de Amsterdamse ring en op 5 minuten lopen van het metro- en treinstation Bijlmer Arena. Je kan op jouw fiets of scooter naar je werk of je pakt een elektrische auto naar je bestemming. Het gebouw heeft een prachtig zonnige binnentuin en veel centrale voorzieningen zoals een gemeenschappelijke fietsenstalling, home-cooking restaurant, smart-work-center en een eigen sportschool. In de algemene ruimtes heb je supersnel draadloos internet en zelfs tot 1 Gbps in je eigen woning is mogelijk.

Bij Change= Zuid-Oost vind je tijdens kantooruren het Community Team, de Huismeester en de Handyman die de dagelijkse taken uitvoeren en altijd aanspreekbaar zijn.
Zelfstandige woonunit vanaf 28m²
Jouw eigen plekje in hartje Amsterdam
Huurprijs vanaf €602,- per maand
Gebruik van algemene ruimtes, Binnentuin en Atrium
Gebouw servicekosten van circa €100,- per maand
Gebouw gerelateerde kosten en voorschotten warmte/water
Community Services van circa €197,50 per maand
Community Membership, Home Comfort & Automation, sportschool en medisch cluster
Huurcontract van minimaal 12 maanden
Opzegtermijn van twee maanden
Keuken in appartement aanwezig
Bruynzeel keuken met electrische kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap
Je eigen ingerichte badkamer
Badkamer met douche, keramische mengkraan, hangend toilet, wastafel en was/droogmachine
Openbaar vervoer op loopafstand
Metro en trein (Bijlmer Arena) op loopafstand
Borgbetaling
Borgbetaling van €1200,- te voldoen bij het ondertekenen van het contract
Eenmalige kosten van circa €250,-
Kosten bestaan uit inhuizing professioneel verhuisteam en oplevering studio

Profiteer van de vele
additionele diensten in Amsterdam Zuid-Oost

Change= biedt op de locatie Zuid-Oost een breed scala van additionele diensten aan ter ondersteuning van de elementen werken, wonen, leren, leven, zorg en veiligheid. Per element zijn diverse diensten beschikbaar voor het inrichten van jouw 'leven op maat'. Deze diensten kunnen op maand- of verbruiksbasis worden afgenomen en zijn verschillend per locatie. Bekijk hieronder alle additionele diensten die op dit moment voor de locatie Change= Zuid-Oost beschikbaar zijn.

STAP 1: Inschrijving en kennismaking

Ben je geïnteresseerd in een woning bij Change= Zuid-Oost, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je krijgt jouw eigen inschrijfnummer en daarbij een informatiebrochure over de diverse locaties en het Change= Concept. Wij sturen je vervolgens de kwalificatievragen toe, dit zijn een aantal additionele vragen over jezelf en jouw huidige werk- en woonsituatie.

Na de beoordeling van de kwalificatievragen krijg je de mogelijkheid om Change= Member te worden. Met het Change= Membership kom je op de wachtlijst van jouw gewenste locatie te staan en wordt je op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Voldoe je nog niet aan de criteria (je bent nog student of voldoet nog niet aan de inkomenseis), dan kan je Change= Member worden en kun je jouw gegevens op elk moment aanpassen. Het Change= Membership bedraagt jaarlijks €50,-.

STAP 2: Kwalificatie en selectie

Voldoe je aan de criteria van leeftijd, werk en inkomen dan kunnen we je uitnodigen voor een intakegesprek zodra jouw plek op de wachtlijst hiertoe reikt. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw motivatie om bij Change= te komen wonen en controleren we de benodigde documenten om kans te maken op een woning bij Change=. De kosten voor het intakegesprek bedragen €125,-. Mocht je niet geselecteerd worden voor een woning dan krijg je €50,- teruggestort. Indien je zelf aangeeft niet door te willen gaan, krijg je deze kosten niet retour.

STAP 3: Toewijzing en contract

Ben jij een écht Changer, wil jij alles uit het leven halen, je toekomst zelf besturen en bij ons komen wonen, dan kiezen wij ook voor jou! Na een succesvol intakegesprek krijg je een plek op de Actieve Wachtlijst van de door jou gekozen locatie. Mochten er woningen beschikbaar komen, kunnen wij je benaderen voor de woning. Nadat het huurcontract ondertekend is, is jouw woning bij Change= officieel. Welkom als Changer!

Klaar voor de toekomst? Schrijf je in!

Onze missie is om de meest enthousiaste en gemotiveerde jongeren te vinden voor onze Change= locaties. Heb jij de ambitie om te werken aan een mooie toekomst, andere te helpen en daarnaast ook nog eens te wonen op een toplocatie met vele extra services en faciliteiten? Dan zijn we erg benieuwd wie je bent!