Het community-concept voor werkende
jongeren (18-35 jaar) met ambitie

Wonen in Amsterdam Zuidoost

Bouw aan je toekomst
vanuit het inspirerende Amsterdam Zuidoost

Change= Zuidoost biedt 600 zelfstandige studio’s van 30 m². Vind jij het leuk om samen met 599 andere Changers te wonen, werken, leren en leven? Dan is dit concept echt iets voor jou! Change= biedt niet alleen woonruimte met high-end faciliteiten maar ook gezamenlijke ruimtes waar je samenkomt om te sporten, eten of gewoon gezellig een film kan kijken op groot scherm. Verder investeert het concept enorm in de veiligheid en de zorg van haar community.

Onze nieuwe locatie in Zuidoost ligt op loopafstand van metro- en treinstation Bijlmer Arena en vlak naast het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. Het pand zelf beschikt over een zonnige binnentuin, een sportschool, een home-cooking restaurant en een smart-work center met flexwerkplekken en vergaderruimtes.

Het Community Team staat van maandag tot vrijdag klaar om je te helpen met de vragen die je hebt.


Complete studio van 30m²
Jouw eigen plekje in Amsterdam
Huurprijs van €610,00 per maand
Huurprijs van de woning (borg is twee maanden huur)
Interieur pakket van €23,50 per maand
Laminaatvloer, gordijnen, spijkerlat en wasmachineaansluiting
Servicekosten en internet van €91,30 per maand
Gebouw gerelateerde kosten + internet 200/200 Mbps
Community Services van €49,50 per maand
Community Membership, Coworking Space, huiskamer en events
Huurcontract van minimaal 1 jaar
Daarna maandelijks opzegbaar
Keuken in appartement aanwezig
Bruynzeel keuken met elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak.
Je eigen ingerichte badkamer
Badkamer met douche, thermostatische mengkraan, hangend toilet en wastafel

Profiteer van de vele
extra diensten in Amsterdam Zuidoost

Change= biedt op de locatie Zuidoost veel diensten aan ter ondersteuning van de elementen werken, wonen, leren, leven, zorg en veiligheid. Per element zijn diverse diensten beschikbaar voor het inrichten van jouw 'leven op maat'. Deze diensten kunnen op maand- of verbruiksbasis worden afgenomen en zijn verschillend per locatie. Bekijk hieronder alle diensten die op dit moment voor de locatie Change= Zuidoost beschikbaar zijn.

STAP 1: Inschrijving en kennismaking

Ben je geïnteresseerd in een woning bij Change= Zuidoost, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je krijgt jouw eigen inschrijfnummer en daarbij een informatiebrochure over de diverse locaties en het Change= concept. Wij sturen je vervolgens de kwalificatievragen toe. Dit zijn een aantal extra vragen over jezelf en jouw huidige werk- en woonsituatie.

STAP 2: Intakegesprek


Voldoe je aan de criteria van leeftijd, werk en inkomen ontvang je van ons bericht dat je op onze wachtlijst staat. Zodra er ruimte is, uitnodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek ontdekken we of we bij elkaar passen, bespreken we jouw motivatie om bij Change= te komen wonen en controleren we de benodigde documenten om kans te maken op een woning bij Change=. Als dat allemaal goed zit, bieden wij je het Change= Membership aan, waarmee je op de actieve bemiddelingslijst staat en leuke voordelen geniet.

Het Change= Membership bedraagt per jaar € 50,-

STAP 3: Toewijzing en contract

Ben jij een echte Changer, wil jij alles uit het leven halen, je toekomst zelf besturen en bij ons komen wonen, dan kiezen wij ook voor jou! Als je een positief intakegesprek hebt gehad en er ruimte beschikbaar komt, benaderen wij jou om een woning aan te bieden. Nadat het huurcontract ondertekend is, is jouw woning bij Change= officieel. Welkom als Changer!

Klaar voor de toekomst? Schrijf je in!

Onze missie is om de meest enthousiaste en gemotiveerde jongeren te vinden voor onze Change= locaties. Heb jij de ambitie om te werken aan een mooie toekomst, andere te helpen en daarnaast ook nog eens te wonen op een toplocatie met vele extra services en faciliteiten? Dan zijn we erg benieuwd wie je bent!