Gereed medio 2018

600 woningen | 32 MicroLiving Services | 1 Community

Bouw aan je toekomst
vanuit het inspirerende Amsterdam Zuid-Oost

Amsterdam Zuid-Oost, locatie Bijlmerdreef heeft 600 woningen van circa 35 m2. Het appartementcomplex is gelegen net buiten de Amsterdamse ring op 5 minuten lopen van het openbaar vervoer (metro en trein). Je kan op je fiets/scooter naar je werk of pak een elektrische auto (laadpalen van Car2Go voor de deur) naar je bestemming. Het gebouw heeft een mooie binnentuin en veel centrale voorzieningen zoals een home cooking restaurant, smart-work-center, Miele wasbar, Digital Media Center, DailyFresh vending machines, een eigen fietsenmaker, kapper, health-shop en een e-loket voor werk-, gemeente- en overheidsdiensten. In alle algemene ruimtes heb je supersnel draadloos internet en zelfs tot 1 Gbps tot in je eigen woning.
Zelfstandige woonunit van 37m²
jouw eigen plekje in hartje Amsterdam
Huurprijs van slechts v.a. € 585,- per maand
gratis gebruik van algemene ruimtes
Gebouw servicekosten van circa € 90,- per maand
gebouw gerelateerde kosten en voorschotten warmte/water
Community Basis Services van circa € 68 per maand
MicroLiving Services, incl. Wifi van 100/100 Mbps in eigen appartement
Huurtoeslag tot €168,- per maand mogelijk
afhankelijk van je persoonlijke situatie
Huurcontract van minimaal 12 maanden
daarna opzegbaar per maand
Keuken in appartement aanwezig
Bruynzeel keuken met electrische kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap
Je eigen ingerichte badkamer
badkamer met eigen douche, met keramische mengkraan, hangend toilet, wastafel
Openbaar vervoer op loopafstand
Metro en trein (Bijlmer Arena) op loopafstand

Profiteer van de vele
MicroLiving Services in Amsterdam

Change= biedt een breed scala van MicroLiving-diensten aan ter ondersteuning van de elementen werken, wonen, leren, leven, zorg en veiligheid. Per element zijn diverse diensten beschikbaar voor het inrichten van jouw 'leven op maat'. Denk hierbij aan werkondersteuning door onze uitzendpartner, meedoen aan bootcamps voor de jonge ondernemers of gebruik maken van SmartWorkCenter in het gebouw. Wij leveren diverse MicroLiving-diensten zoals Digitale TV, domotica zoals Google NEST® , Philips HUE verlichtingspakketten, Samsung Live voor diverse elektronica op verbruiksbasis in de woning.

Deze diensten kunnen op maand- of verbruiksbasis worden afgenomen. Ook is er een complete meubelinrichting voor jouw woning op maandbasis beschikbaar, zodat je geen grote eigen investeringen hoeft te doen. Voor het element leren bieden wij inspirerende workshops, ondersteuning op het gebied van belasting- en bankzaken en een woonconsulente voor alles in en om de woning. Vanuit het leven concept bieden wij naast het home-cooking restaurant ook locker service in het gebouw voor alle in-en uitgaande postbezorging, elektrische auto's, ICT-ondersteuning en nog veel meer. Bekijk hieronder alle MicroLiving diensten die voor jouw beschikbaar zijn.

STAP 1 : Inschrijving en kennismaking

Ben je geïnteresseerd in een woning op deze locatie, schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en tevens direct een inschrijfnummer. Je krijgt ook een informatiepakket over Change=. Wij zullen je vervolgens een URL-link sturen voor het invullen van een aantal additionele vragen over jezelf en je huidige werk- en woonsituatie.

Voldoe je nog niet aan de criteria (je bent bijvoorbeeld student of je hebt nog geen werk), dan kan je je toch inschrijven en loop je elk kwartaal mee in de voorselectie en houden we je op de hoogte van alle nieuwjes en wetenswaardigheden. Ook indien je ingeschreven staat met een voorkeur voor een locatie die nog niet open is, dan geeft dit voorrang zodra we starten met de voorselectie voor die locatie. Je wordt dan een Change= Member. Het Change= Membership bedraagt jaarlijks €50.

STAP 2 : Kwalificatie en selectie

Voldoe je aan de harde criteria van leeftijd, opleidingsniveau, werk en salaris dan nodigen we je uit voor een intakegesprek, waarin we onderwerpen behandelen als: waarom jij juist bij ons wilt wonen en wat jouw motivatie en ambities zijn in het leven. Wij zijn op zoek naar jongvolwassenen die wij daadwerkelijk het juiste toekomstperpectief kunnen bieden en die passen binnen onze community.

De kosten voor de selectieronde bedragen €150. Word je niet geselecteerd, dan krijg je deze €150 weer terug. Indien je zelf aangeeft niet door te gaan, dan krijg je deze kosten niet meer terug,

STAP 3 : Toewijzing en Contract (medio 2018)

Ben jij een echte 'changer' en wil jij alles uit het leven halen, je toekomst zelf besturen en bij ons wonen, dan kiezen wij ook voor jou. Na een succesvol afgerond intakegesprek ontvang je van ons een toewijzing voor je toekomstige woning en het concepthuurcontract. Voor de ondertekening van het huurcontract nodigen wij je nogmaals uit voor de laatste verificatie.

Nadat het huurcontract ondertekend is, ontvang je een login voor de Change= Members App, waar je alvast jouw MicroLiving-diensten kan samenstellen. De borg voor de woning bedraagt €1.000 en dient voor het betrekken van je woning volledig te zijn voldaan. Welkom in onze community!

Klaar voor de toekomst? Schrijf je in!

Onze missie is om de meest enthousiaste en gemotiveerde jongeren te vinden voor onze Change= locaties. Heb jij de ambitie om te werken aan een mooie toekomst, andere te helpen en daarnaast ook nog eens te wonen op een toplocatie met vele extra services en faciliteiten? Dan zijn we erg benieuwd wie je bent!