Leidsche Rijn Centrum
Medio 2021

600 woningen | 1 Community

Wonen in het groenrijke Leidsche Rijn

Leidsche Rijn Centrum is een feit. De gemeente Utrecht en Change= hebben een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 600 betaalbare huurappartementen. Naast de Cinemec en station Leidsche Rijn realiseren wij een nieuw hoogwaardig wooncomplex.
Zelfstandige woonunits
Jouw eigen plekje in Leidsche Rijn
Openbaar vervoer op loopafstand
Treinstation Leidsche Rijn op loopafstand

MicroLiving-dientsen bij Leidsche Rijn Centrum

Change= biedt een breed scala van MicroLiving-diensten aan ter ondersteuning van de elementen werken, wonen, leren, leven, zorg en veiligheid. Per element zijn diverse diensten beschikbaar voor het inrichten van jouw 'leven op maat'. Hieronder vind je de MicroLiving-diensten die tot nu toe bekend zijn voor bij Change= Leidsche Rijn Centrum.

Oplevering locatie

Na de oplevering van de tweede locatie van Change= Zuid-Oost in 2019, zal de bouw van de locatie Change= Leidsche Rijn Centrum van start gaan. Naar verwachting wordt de locatie opgeleverd in medio 2021.

Art of Happiness

Open, groenrijk en centraal, dat is Change= Leidsche Rijn Centrum. Met de prachtige binnentuin, doorloop en voorgevel is het gebouw een plek van rust. Vlak naast treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de Cinemec bevindt zich de derde locatie van Change=.

Klaar voor de toekomst? Schrijf je in!

Onze missie is om de meest enthousiaste en gemotiveerde jongeren te vinden voor onze Change= locaties. Heb jij de ambitie om te werken aan een mooie toekomst, andere te helpen en daarnaast ook nog eens te wonen op een toplocatie met vele extra services en faciliteiten? Dan zijn we erg benieuwd wie je bent!